2009. október 13., kedd

Ulpius könyvek

Ma meglestem az Ulpius kiadó várható könyveit, mert hát kíváncsi ember lévén ezt nem hagyhattam ki. :) A Joanne Harris, Karen Rose, valamint a J. R. Ward rajongók örülhetnek a legjobban! :) Íme (mivel még nincs fent a magyar borító, ezért mindegyikhez az eredit fogom berakni):

Joanne Harris: Aludj kislány

"Henry Chester, a vagyonos, de nem különösebben tehetséges festő szüntelenül keresi a tökéletes modellt, mígnem egy nap megakad a szeme egy kilencéves kislányon, Effie-n. Éveken át csak őt festi, majd tizenhét éves korában elveszi feleségül. A lány számára Chester minden szempontból csalódás, így hamar elhidegülnek. Effie szeretőre lel egy Mose Harper nevű szélhámos-szerencselovagban, és megismerkedik a sötét bűbáj mesternőjével, Fanny Millerrel, aki évek óta üldöz egy titokzatos gyilkost… Bosszú és intrika, zsarolás és szellemidézés szövődik mesévé ebben a rémregények hangulatát idéző Harris-könyvben."

J. R. Ward:
Fekete Tőr Testvériség – Beavatás


"J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad. E könyv beavatás a Fekete Tőr Testvériség sötét és szenvedélyes világába… Kimaradt és cenzúrázott jelenetek… Interjú a világhírű szerzővel és a sorozat egyes főszereplőivel… Dossziék és feljegyzések… Olvasói vélemények… Rajongók és ellenségek üzenetei… Zsadist és Bella máshol nem olvasható története… Még kegyetlenebb, még szexibb, még misztikusabb… J. R. Ward világa. "


Karen Rose: Sikíts értem


"Daniel Vartanian nyomozó megesküdött, hogy megtalálja a várost rettegésben tartó sorozatgyilkost, aki egy tizenhárom évvel korábbi bűncselekmény minden részletét lemásolva szedi áldozatait. Daniel öccse hagyatékában fényképeket talál, amelyek talán nyomra vezethetik, miközben saját családja pokoli történetével is szembesítik. Hamarosan Alex Fallon, a gyönyörű ápolónő is képbe kerül, aki ijesztően hasonlít az egykori bűncselekmények egyik áldozatára, és így esélyes célpontja a megszállott gyilkosnak, része lehet a perverz és érzéki játéknak. Daniel egy ördögi elme csapdájába keveredik, Alex szerelméért pedig a legvakmerőbb ötlettől sem riad vissza… Karen Rose világhírű sorozata a romantikus thriller műfajának legjobbja, díjnyertes könyveit számos nyelven kiadják, olvasótábora lelkesen várja az írónő bestsellereit. "

Elméletileg mindegyik novemberben fog megjelenni, de hogy őszinte legyek hiszem ha látom. :D


2 megjegyzés:

Lobo írta...

Ó, szerintem nem kell aggódni, november-decemberre mindig könyvdömping van. Aztán februárig zéró megjelnés én inkbáb azokban kételkedem, akik januárra ígérnek könyveket

Christina alias Pöfivonat írta...

Remélem is, mert a Karen Rose könyvére már fenem a fogam. :D Januárra nem nagyon láttam megjelenést még, kivéve az Ulpius honlapján. :D